Peak Performance Haacht

De ontwikkeling van het merk Peak Performance begon in 1986. Het idee was simpel: Passende kleding voor verschillende gelegenheden. Wil je de Himalaya beklimmen? Of wil je gewoon een duikvakantie in de Filipijnen? Bij Peak Performance zal je altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid vinden. Door de jaren heen is Peak Performance geperfectioneerd en daarbij nu een van de meest bekende merken op het gebied van outdoor kleding. De criteria waar de kleren aan moeten voldoen zijn eenvoud, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Peak Performance Haacht heeft sportieve kleding

Peak Performance Haacht

Ontdek onze prachtige winkel in Haacht centrum, nabij Brussel en Leuven. Kom shoppen zonder zorgen, parkeren kan voor de deur. Peak Performance is uitgegroeid tot een merk voor verschillende activiteiten. Golf, skiën, trainen, hardlopen en een casual lijn.

Uiteindelijk draait het allemaal om vrijheid. Elke kans optimaal kunnen benutten, wetende dat we altijd overal op voorbereid zijn. Van hellingen tot straten, van fiets tot bar, van werk tot training - dit is Peak Performance.

We ontwerpen kleding die lang meegaat. Functionele en eigentijdse stukken in klassieke snit die je lang in de buurt wilt houden. Wij geloven in duurzame relaties. Omdat we met langdurige partners en vrienden een langetermijn bedrijf opbouwen. We zorgen ervoor dat middelen lang meegaan. Door voortdurend materialen, processen en ontwerp te verbeteren, creëren we meer prestaties met minder impact. We zijn toegewijd om onze planeet te laten voortduren. De bergen, de straten en onze paden zijn onze plek voor avonturen. Gisteren, vandaag en morgen. Het is onze nooit eindigende expeditie.

Ontdek Peak Performance Haacht

Peak Performance Haacht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x