Sportkleding Haacht

Peak Performance is het grootste Scandinavische merk als het gaat om indoor- en outdoor sportkleding. De nadruk ligt op functionele kleding die gedragen kan worden tijdens alle sporten. Of je nu gaat skiën of golfen, of gewoon als je een strandvakantie houdt: Peak Performance biedt praktische sportkleding voor mannen en vrouwen. 

Neem zelf een kijkje bij Peak Performance Haacht en ontdek hoe eenvoud en gemak sportkleding tot een waar genot maken.

Peak Performance, dé CONCEPT STORE voor AVONTUUR & LIFESTYLE

Sportkleding vind je bij Peak Performance de buurt van Haacht

Scandinavische mode voor indoor & outdoor sportkleding en lifestyle

Peak Performance is uitgegroeid tot een merk voor verschillende activiteiten. Golf, skiën, trainen, hardlopen en een casual lijn.

Uiteindelijk draait het allemaal om vrijheid. Elke kans optimaal kunnen benutten, wetende dat we altijd overal op voorbereid zijn. Van hellingen tot straten, van fiets tot bar, van werk tot training - dit is Peak Performance.

We ontwerpen sportkleding die lang meegaat. Functionele en eigentijdse stukken in klassieke snit die je lang in de buurt wilt houden. Wij geloven in duurzame relaties. Omdat we met langdurige partners en vrienden een langetermijn bedrijf opbouwen. We zorgen ervoor dat middelen lang meegaan. Door voortdurend materialen, processen en ontwerp te verbeteren, creëren we meer prestaties met minder impact. 

We zijn toegewijd om onze planeet te laten voortduren. De bergen, de straten en onze paden zijn onze plek voor avonturen. Gisteren, vandaag en morgen. Het is onze nooit eindigende expeditie.

Heb je een vraag over de collectie sportkleding voor mannen en vrouwen? Aarzel niet om ons te contacteren

Sportkleding voor op de fiets vind je bij Peak Performance in de buurt van Haacht

Sportkleding shoppen zonder zorgen kan bij Peak Performance in Haacht

Wij bieden jou alles wat je nodig hebt om een actieve levensstijl mogelijk te maken met de perfecte mix van stijl en prestatie in een commercieel, kwalitatief hoogstaand en duurzaam productaanbod.

De ontwikkeling van het merk Peak Performance begon in 1986. Het idee was simpel: Passende kleding voor verschillende gelegenheden. Wil je de Himalaya beklimmen? Of wil je gewoon een duikvakantie in de Filipijnen? Bij Peak Performance zal je altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid vinden. Door de jaren heen is Peak Performance geperfectioneerd en daarbij nu een van de meest bekende merken op het gebied van outdoor kleding. De criteria waar de kleren aan moeten voldoen zijn eenvoud, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Ontdek onze prachtige winkel in Haacht centrum, nabij Brussel en Leuven. Kom shoppen zonder zorgen, parkeren kan voor de deur.

Ontdek de geschiedenis van Peak Performance

Åre, een bergdorp in de Zweedse provincie Jämtland, 1986.

Op een dag kwamen drie getalenteerde skiërs bij elkaar om op basis van hun eigen ervaringen een paar dingen te bespreken waar ze aan hadden gedacht. Ten eerste: waarom maakten niemand kleren die ze wilden dragen? Sportkleding die uitstekende functionaliteit combineerde met een eenvoudig, cool ontwerp; niet opzichtig, maar ook niet saai. Ten tweede: was er een manier waarop ze langer en vaker konden blijven in het skigebied waar ze allemaal van hielden - het kleine bergdorpje Åre in het hart van de Zweedse bergen?

De drie skiërs vormden een uitzonderlijke groep mensen om de antwoorden te vinden. Stefan Engström was een skiër van wereldklasse met verschillende World Cup-overwinningen op zijn naam. Peter Blom was hoofdredacteur van het grootste skimagazine van het land. Christer Mårtensson was een art director en ontwerper. Al snel kregen ze gezelschap van een vierde persoon, voormalig alpineskiër en ski-verkoper Jonas Ottosson.

Het antwoord op beide vragen bleek Peak Performance te zijn. De ambities van het team gingen in eerste instantie niet veel verder dan het maken van kleding voor zichzelf en hun vrienden, in voldoende hoeveelheden om er van te leven. Maar de buitenwereld wilde meer. Eind jaren tachtig waren mensen de extravagantie en oppervlakkigheid beu. Iedereen miste het echte dat met echte kwaliteit wordt geleverd. Een geruit flanellen overhemd was ineens het antwoord, in plaats van neon en glitter. Grunge verving synthesizers in de muziekindustrie en Peak Performance verving een aantal flitsende merken op de skipistes.

De mensen van Åre zijn natuurlijk trots op het merk dat een wereldwijde reputatie heeft opgebouwd. Maar de lokale bevolking is nog steeds net zo sceptisch over iedereen die probeert op te scheppen of te pronken. Je bewijst je waarde op de hellingen, op de stroomversnellingen, op je fiets, op het werk, of misschien door je vermogen om bij zonsondergang een goed verhaal te vertellen rond het vuur. En als je het in stijl kunt doen, krijg je een extra goedkeurend knikje.

Uiteindelijk draait het allemaal om vrijheid. Elke kans optimaal kunnen benutten, wetende dat we altijd overal op voorbereid zijn. Van hellingen tot straten, van fiets tot bar, van werk tot training - dit is Peak Performance.

Sportkleding voor yoga bij peak performance in de buurt van Haacht

Peak Performance Sportkleding meets Ben Gorham

Scandinavische mode voor indoor & outdoor sportkleding en lifestyle

Heb je een vraag over de collectie of onze winkel? Aarzel niet om ons te contacteren.

Neem zelf een kijkje bij Peak Performance Haacht en ontdek hoe eenvoud en gemak sportkleding tot een waar genot maken. 

U kan gemakkelijk en gratis parkeren voor de deur.

E-mail: peak.leuven@telenet.be
Tel.: 016 22 37 54

Sint Remigiusweg 2/00
3150
Haacht

Openingsuren

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
ZondagGeslotenSportkleding Haacht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x